VolvoIconIcon

5. marts 2019 - 02:25

Bedste hold i 2018

Bedste hold i 2018

Årets commercial crew 2018 i det danske Volvo-netværk, fra venstre ses Truck Center chef Peter Beck Mortensen, salgschef Thomas Uhrenholt og reservedelschef Michael Salling.

Bedste hold i 2018

Årets commercial crew 2018 i det danske Volvo-netværk overraskes i Volvo Truck Center Viborg. Fra venstres ses Truck Center chef Peter Beck Mortensen, adm. direktør Lars Bo Larsen, salgschef Thomas Uhrenholt og reservedelschef Michael Salling.

Af Redaktionen

5. marts 2019 - 02:25

Viborg har bedste commercial crew i 2018.

Volvo Danmark har netop kåret Volvo Truck Center Viborg som det bedste commercial crew for 2018 i Volvo Trucks danske forhandlernetværk.

Commercial crew er Volvo Trucks betegnelse for det lokale team, der består af repræsentanter fra salg, værksted og reservedele. Holdet arbejder for, at kunderne får den bedste betjening og oplevelse, når de kontakter Volvo-netværket.

 

Viborg-afdelingen kåres som følge af en lang række aktiviteter, der er igangsat på tværs af afdelingerne (salg, værksted og reservedele), som dermed har bidraget til at skabe tilfredse kunder, øget omsætning samt promoveret tankegangen ”Helhed frem for enhed”.

 

- I år er første gang, vi kårer årets hold på denne måde, da det er vigtigt for os at understrege, at helheden er vigtigere end enheden, når det kommer til at nå vores mål og hjælpe vores kunder. Konkurrencen her er især vigtig, fordi den hjælper vores commercial crews i filialerne med at holde endnu mere fokus på kunden og kundens behov i hverdagen, siger Lars Bo Larsen, adm. direktør hos Volvo Danmark.

Om Volvo Danmark

Del af Volvo Group, står for de danske aktiviteter omkring gruppens lastbilmærker Volvo Trucks, Renault Trucks, Mack Trucks, UD Trucks og Eicher.

Ansvarlig for salg og service af Volvo Trucks og Renault Trucks i Danmark.

Læst i alt:

437 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage