VejIconIcon

2. maj 2017 - 02:35

Nye forbindelser, lettere adgang

Nye forbindelser, lettere adgang

Ole Birk Olesen. Foto: Steen Brogaard

Af Claus Warncke

-

claus@dtmedier.dk

2. maj 2017 - 02:35

Transportminister: Fokus på Danmark-Tyskland.

Danmarks Transportminister Ole Birk Olesen (Liberal Alliance) leverer blandt andet følgende udmelding her ved indgangen til maj:

 

Det er vigtigt, at vi har gode og effektive infrastrukturforbindelser mellem Danmark og Tyskland. Femern Bælt-projektet er derfor et højt prioriteret projekt – ikke bare for Danmark, men for hele Europa.

 

Jeg er glad for, at Slesvig-Holstens minister for økonomi, beskæftigelse, Reinhard Meyer, på et møde med forligskredsen og undertegnede tirsdag den 18. april oplyste, at der ikke forventes yderligere forsinkelser i den tyske proces for myndighedsgodkendelse af sænketunnelen under Femern Bælt.

 

Ministeren fortalte også, at godkendelsen ifølge den seneste tyske tidsplan forventes at foreligge medio 2018. Og det er meget positivt, for det betyder, at anlægsarbejdet kan gå i gang som planlagt i de indgåede kontrakter.

Ringvej, midtjysk motorvej, Næstved-Rønnede

Af andre nye vigtige forbindelser, som vi har arbejdet med i april, vil jeg nævne, at vi følger op på regeringsgrundlaget og igangsætter en forundersøgelse af en østlig ringvej i København.

 

Og så har Vejdirektoratet for nylig sat gang i en forundersøgelse af en midtjysk motorvej, der vil få stor betydning for vækst og arbejdspladser langs den jyske transportkorridor.

 

Desuden har jeg med den samlede forligskreds fastlagt linjeføringen for en fremtidig motorvej mellem Næstved og Rønnede, så der ikke længere er usikkerhed om, hvilken af de mulige linjeføringer der vil blive arbejdet hen imod, tilføjer Ole Birk Olesen.

Læst i alt:

256 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage