VejIconIcon

26. april 2019 - 02:40

Ny ’lastbil-bro’ over Kattegat

Ny ’lastbil-bro’ over Kattegat

Stena Jutlandica er Stena Lines kombinerede fragt- og passagerfærge mellem Frederikshavn og Göteborg. Foto: Stena Line

Af Redaktionen

26. april 2019 - 02:40

Stena Line søsætter ny fragt-, og business- og turistrute mellem Halmstad til Grenaa.

I begyndelsen af 2020 åbner Stena Line en ny færgerute fra svenske Halmstad til Grenaa.

Som en engageret spiller i den østjyske infrastruktur ønsker Stena Line at udvikle turismen og bidrage til at skabe vækst og jobs i hele regionen, lyder det fra Stena Line, der i dag - fredag 26. april – fortæller mere om den kommende nye fragt- og passagerrute på et pressemøde i Aarhus.

 

Synergierne på tværs af Kattegat er mange, og potentialet er enormt, melder Stena Line videre om fremtidsplanerne for ”den flydende bro mellem Grenaa og Halmstad, der samtidig er et vigtigt træk på kursen mod en Kattegatregion.”

Fragt og turisme

På pressemødet i dag fortæller rederiet således mere om planer og visioner omkring baggrund, skibe og opbygning af den nye færgerute, mulighederne for en ny fragtkorridor mellem Europa og Sverige samt potentiale for turisme og transportkæden med tog-bus-færge.

 

Stena Line lægger på dagens pressemøde i Aarhus til kaj med Tony Michaelsen, Route Director Region Denmark, Dan Röding, Freight Commercial Manager, og Julia Kronborg, Travel Commercial Manager.

 

Åbningen af Grenaa-Halmstad styrker, sammen med ruten Frederikshavn-Göteborg, kapaciteten inden for færgedrift til Jylland og sammenhængskraften mellem Danmark, Sverige og kontinentet, melder Stena Line videre.

Om Stena Line

Mere end 7,4 millioner passagerer rejste med Stena Line i 2018 - sammen cirka 1,7 millioner biler og 2,1 millioner fragtenheder.

Rederiet har cirka 5.200 ansatte, 21 færgelinjer i Skandinavien, Storbritannien og Baltikum, mere end 35 fartøjer, 27.800 årlige sejladser og en årlig omsætning på 12,7 mia. svenske kroner.

Læst i alt:

414 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage