UddannelseIconIcon

4. oktober 2019 - 02:27

Udvider med truck- og krankurser

Udvider med truck- og krankurser

Af Redaktionen

4. oktober 2019 - 02:27

Dekra udvider med truck- og krankurser.

Ekspansionen fortsætter hos Dekra, Danmarks største udbyder af transportkurser, der nu tilføjer truck- og krankurser til rækken af kursustilbud.

Det har længe været en drøm for DEKRA at kunne udbyde netop de to kurser.

 

- Truck- og krankurserne supplerer vores andre kurser rigtig godt. Som lastbilchauffør er det en stor fordel at have et truck- og/eller krancertifikat. Det glæder os derfor, at vi nu får mulighed for at tilbyde vores kursister at kunne tage alle kurserne hos os, udtaler Peter Laursen, koncerndirektør hos Dekra Danmark.

Først truck dernæst kran

Truckkurset vil først blive udbudt på Dekras kursuscenter i Brøndby, men ambitionen er, at kurset skal udbydes på en række af koncernens kursuscentre i hele landet i løbet af efteråret og i starten af det nye år. Selvom Dekra ikke tidligere har udbudt truckkurser, er der alligevel erfaring inden for området.

 

- Vi har allerede god erfaring inden for området, da vi i flere år har undervist i truck på vores erhvervsuddannelse til faglært lastbilchauffør i Brøndby. At vi nu får mulighed for at tilbyde kurset til alle vores kursister, er vi super glade for, udtaler Peter Laursen.

 

Mens de første truckkurser allerede er planlagt, er Dekra stadig i gang med at planlægge koncernens fremtidige krankurser. Planen er, at de første krankurser udbydes i begyndelsen af det nye år på flere kursuscentre i landet.

Nyt udstyr, indendørs undervisning

På truckkurset i Brøndby ser deltagerne frem til undervisning med nyt og moderne udstyr. Samtidig bliver Dekra i Brøndby den eneste skole i Danmark, der tilbyder et indendørs truckkursus. Kurset kommer til at foregå i en stor hal, hvor der er god plads til at lære at betjene og føre en truck samt lave alle kursets praktiske øvelser.

 

Stor interesse for truckkurset

4. november starter det første truckkursus i Brøndby, og interessen for kurset er allerede stor. Således er der kun få ledige pladser på det første hold.  

 

Dekra udbyder i forvejen et stort udvalg af kurser og uddannelser inden for transporterhvervet, herunder bl.a. kørekort til lastbil, bus og taxi samt certificeringskurser til transport af farligt gods og befordring af bevægelseshæmmede.

Læst i alt:

98 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage