UddannelseIconIcon

31. august 2018 - 02:00

Hobro: Fest og fokus på uddannelse

Hobro: Fest og fokus på uddannelse

Arkivfoto.

Af Claus Warncke

-

claus@dtmedier.dk

31. august 2018 - 02:00

Stor kølegodsaktør hyrer fleetmanager og HR-chef.

På lørdag holder Skive Køletransport fest for firmaets 155 chauffører, samt deres koner og kærester, i anledning af transportfirmaets 40 års fødselsdag i år.

Samtidigt forklarer direktør og medejer Anders Mikael Christensen til Vognmandens Fagblad, at firmaet ikke har planer om at udflage større eller mindre del af firmaets 118 egne trækkere til udenlandske nummerplader.

 

- Vi har svært ved at se, at konstruktionen kan laves på lovlig vis. Jeg ser ikke en forbedring med udenlandske biler i Danmark.

Ændrer organisation

Anders Mikael Christensen fortæller videre, at Skive Køletransport nu ændrer den 40-årige virksomheds administrative set up.

 

- Uddannelse betyder meget. Vi har lige ansat en fleetmanager, der blandt andet skal stå for oplæring og uddannelse af chaufførerne, så de kører sikkert og efter reglerne. Samtidigt opretter vi en ny HR-afdeling, inklusiv en ny HR-chef. Det er måske noget, som vi har manglet i et stykke tid. Den nye afdeling sætter blandt andet fokus på rekruttering, tilføjer direktør og medejer Anders Mikael Christensen.

 

Skive Køletransport er medlem af brancheorganisationerne ITD og ATL.

Læst i alt:

59 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage