UddannelseIconIcon

9. marts 2018 - 02:20

Hedensted: Praktik til udsatte unge

Hedensted: Praktik til udsatte unge

Cykelholdet fra Hedensted Kommune. Foto: ITD

Af Redaktionen

9. marts 2018 - 02:20

15 unge i praktik hos 9 virksomheder.

Udsatte unge i Hedensted Kommune bliver klogere på job- og karrieremuligheder i transport- og logistikbranchen, da ni virksomheder sørger for praktikpladser til 15 unge. Det sker som et led i CYK18, der er Hedensted Kommunes cykelprojekt for målgruppe – unge der skal have en hjælpende hånd for at komme videre med job eller uddannelse.

 

Omkring 15 unge bliver i de kommende måneder klogere på, hvordan det er at arbejde som lagermedarbejder, lastbilchauffør, mekaniker eller speditør.

Frem til juli 2018

 CYK18 løber frem til juli 2018. Bag CYK18 står Hedensted Kommunes Ungeenhed samt ITD, Brancheforening for den danske vejgodstransport.

 

Cykelprojektets hidtidige resultater er fine. 72 procent af de unge er enten kommet i job eller uddannelse efter projektperioden.

 

6. gang

Projektet afvikles for sjette gang, hvor udsatte unge i Hedensted Kommune kombinerer cykling, virksomhedspraktik og fællesskab som godt afsæt til at komme videre i livet - og gerne i arbejde i transport- og logistikbranchen. Forløber praktiktiden godt, er der således gode chancer for job bagefter.

Læst i alt:

160 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage