TrailereIconIcon

11. oktober 2019 - 02:50

Tysk indmarch udfordrer VM Tarm

Tysk indmarch udfordrer VM Tarm

Af Redaktionen

11. oktober 2019 - 02:50

Tysk producent satser på at tage del af marked for tanktrailere.

 

Tyske Schwarte Group har købt et gylle-koncept af FP Production i Grindsted og etableret et nyt datterselskab i Danmark.

Sådan lyder meldingen blandt andet fra den tyske tankproduktionsvirksomhed Schwarte Group, der med købet fokuserer på det skandinaviske marked indenfor tanktransport samt stationære rustfri tanke.

 

Det nye datterselskab, med adresse i Esbjerg, ledes af Kristian Olsen, der tidligere har været adm. direktør hos VM Tarm.

 

Pumpe og kran

Opkøbet hos FP Production inkluderer bl.a. en patenteret gyllepumpe og kranproduktion, og med investeringen går den tyske producent efter en del af markedet for blandt andet gylletrailere, der i dag domineres af producenten VM Tarm.

Tilsvarende ønsker FP Production at øge sine aktiviteter indenfor underleverandørarbejde og filterproduktion. For at imødekomme dette, påtænkes der et køb af en laserskærer i Grindsted.

Tankbiler i mere end 75 år

FP Productions produktprogram passer fint med Schwarte Groups produktion af gylletrailere, og det gør den tyske producent til en potentiel leverandør på det skandinaviske marked, lyder det videre fra Schwarte Group.

 

Den tyske aktør har produceret tankbiler i mere end 75 år, primært tanke til chassisopbygninger, semitrailere, anhængere og veksellad indenfor segmenterne gylle, mælk og øl.

Schwarte Group har en årlig produktion på ca. 1.000 tanke, 700 stationære tanke til bl.a. mejerier og 300 tanke til transport af mælk, gylle og øl.

Læst i alt:

608 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage