TrailereIconIcon

28. august 2018 - 02:15

Sug, blæs og rul

Sug, blæs og rul
Sug, blæs og rul

Af Redaktionen

28. august 2018 - 02:15

Kel-Berg: Ny tiptrailer til godt 100-årig på Midtfyn.

Ølsted & Allested Vognmandsforretning, Bent Sørensen ApS – midt mellem midtfynske Allested og Vejle -

har hentet firmaets nye fireakslede og 61,5 kubikmeter store Kel-Berg tiptrailer hos Lastas ved Hedensted.

Her står Ivan Kristensen for leveringen af den nye tiptrailer, der er monteret med suge- og blæseanlæg samt automatisk rullepresenning.

 

Af vognmandsforretningens 15 lastbiler er cirka halvdelen monteret med suge- og blæseanlæg til kørsel med blandt andet korn, foder og ærter. Desuden har firmaet to faste afgange dagligt for midt- og sydfynske gartnerier til blomstereksportørerne i Odense. Der udføres også kran- og containerkørsel.

Start i 1917

Bent Sørensens farfar, Laurits Chr. Sørensen, begyndte som vognmand i Ølsted i 1917. Forretningen blev i 1939 overtaget af Bent Sørensens far, Anton Sørensen, inden Bent Sørensen selv begyndte som selvstændig vognmand i 1974 med Ølsted Vognmandsforretning.

I 1988 overtog Bent Sørensen Allested Ny Vognmandsforretning efter hans bror, Kaj Lyhr Sørensen.

 

Seks år efter sammenlægges de to forretninger til Ølsted & Allested Vognmandsforretning, der drives frem til maj 2012 som et personligt ejet firma af Lise og Bent Lyhr Sørensen.

I maj 2012 overtager Britt Lyhr Skovhøj firmaet, der samtidigt ændrer navn til Ølsted & Allested Vognmandsforretning Bent Sørensen ApS.

Læst i alt:

63 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage