TrailereIconIcon

7. juni 2019 - 02:20

Stor ordre til US-Army

Stor ordre til US-Army

Af Redaktionen

7. juni 2019 - 02:20

Trailere, service og support for 50 mio. euro.

 

Kunden US Army Tank-Automotive og Armaments Command (TACOM) har indgået aftale med hollandske Broshuis om levering af 170 nye sværgodstrailere.

 

Leveringen af de 170 nye PL2-trailere med 8-akselinjer sker i samarbejde med Oshkosh Defense. Ud over leveringen af trailere indeholder kontrakten også service og support i de kommende år. Den samlede ordreværdi er mere end 50 mio. euro – knap 400 mio. kr. - og dermed den hidtil største europæiske kontrakt om levering af trailere til tung transport. Levering finder sted i de kommende år.

 

Efter en udbudsrunde med flere kandidater fulgte en ordre på levering af tre prototyper, der er testet over fire måneder af det amerikanske forsvar. Herefter vandt familieejede Broshuis fra Kampen i Holland den omfattende kontrakt.

Øget kapacitet

Broshuis har investeret stærkt i nye produktionsfaciliteter i de seneste år, hvilket betyder, at den store ordre kan bygges helt internt på fabrikken i Kampen. På grund af denne udvidelse er der tilstrækkelig kapacitet til det store projekt sammen med den nyligt erhvervede nye ordre til det danske forsvar. Kapaciteten til kommercielle ordrer er også blevet forhøjet med 25 procent.

 

Den nye ordre til US-Army – inklusiv produktion af 2700 pendulære aksler – betyder, at Broshuis nu er markedsleder produktion af trailere med pendulære aksler.

Læst i alt:

445 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage