TrailereIconIcon

8. november 2019 - 02:00

Smart trailer til Bornholm

Smart trailer til Bornholm
Smart trailer til Bornholm

Af Redaktionen

8. november 2019 - 02:00

Tre aksler og bevægeligt gulv til knap 80-årigt firma.

Ole Holm Transport ApS, Rønne på Bornholm, har hentet en fabriksny Kel-Berg-/Knapen-trailer af typen Walking Floor hos Lastas i Hedensted, hvor adm. direktør Anders Larsen står for handlen.

 

Cargo Floor

Den nye trailer er blandt andet opbygget med tre aksler, en selvbærende konstruktion med hjælperamme i stål, for mindre egenvægt og   større volumen, og cyklistværn i begge sider.

Trailerens specielle bund, hvor de enkelte ’bundbrædder’ bevæger sig og dermed læsser lasten af, består af systemet Cargo Floor CF 500 SL-C med 6 mm bundbrædder i glat alu-udgave, med CF-betjening.

 

Bagdørene er udformet i alu-profiler med en tretrins stige under. Der er monteret kost- og skovlbeslag samt to værktøjskasser i plastik i venstre side, samt en tre meter lang stige og to stopklodser.

Traileren leveres med tre styk nitons BPW-aksler med skivebremser og luftaffjedring med en tilladt totalvægt på 39 ton.

Siden 1941

Ole Holm Transport, stiftet af den tidligere bagersvend Ole Holm i 1941, leverer dag-til-dag distribution, kran-, fragtgods og containertransport i ind- og udland samt levering af dagligvarer på køl og frost. Derudover har virksomheden 800 frostfrie og alarmsikrede kvadratmeter lagerhotel.

Læst i alt:

59 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage