TrailereIconIcon

29. januar 2019 - 02:05

Nye gardiner, nyt samarbejde

Nye gardiner, nyt samarbejde

Af Redaktionen

29. januar 2019 - 02:05

TIP indgår nyt samarbejde med Dansk Distribution.

Et nyt samarbejde er indgået mellem TIP og Dansk Distribution A/S.

De første seks fabriksnye gardintrailere fra Krone, med opretstående lift og topklap, er således leveret til Dansk Distribution, der benytter de nye trailere primært til linehauls - også til distribution af stykgods og transport af part- og full-load.

 

Dansk Distributions leverer blandt andet landsdækkende distribution af stykgods fra dag til dag. Firmaet har flere terminaler strategisk placeret over hele landet og egne kontorer i henholdsvis Karlslunde, Taulov og Aalborg. Den samlede vognkapacitet i netværket er aktuelt cirka 700 enheder.

 

Trailerne fra TIP er de første af sin slags, der kører med Dansk Distributions egen profilering.

 

- Vores samarbejde bygger på gensidig forståelse og tillid opbygget gennem flere år. Vi er utrolig glade for at have fået denne mulighed og ser frem til at kunne bidrage til Dansk Distributions fortsatte vækst, udtaler Morten Hakmann, TIP’s salgschef for Danmark og Sverige.

Henrik Pedersen, administrerende direktør for Dansk Distribution:

- Jeg har samarbejdet med TIP i mange år, og vi har derigennem opnået en fælles forståelse for begge parters krav og forventning til et godt og konstruktivt samarbejde. Dette gør TIP til vores foretrukne samarbejdspartner.

Læst i alt:

45 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage