TrailereIconIcon

21. august 2018 - 02:22

Mægtig blok-sættevogn til Sønderjylland

Mægtig blok-sættevogn til Sønderjylland
Mægtig blok-sættevogn til Sønderjylland
Mægtig blok-sættevogn til Sønderjylland
Mægtig blok-sættevogn til Sønderjylland

Af Redaktionen

21. august 2018 - 02:22

8-akslet Goldhofer til Torben Rafn A/S i Sommersted.

Jørn Bolding A/S i Esbjerg leverer en fabriksny Goldhofer blok-sættevogn af typen STZ-VP 8 (3+5) til Torben Rafn A/S i Sommersted.

Køretøjet har en totalvægt på hele 163 ton og kan anvendes til et utal af opgaver.

 

Det nye kombinationssæt består af en aftagelig og ekstra stærk svanehals, 3-akslet modul foran, lastebro samt 5-akslet modul bagtil. Sættet kan kombineres, så begge moduler er i brug, eller man eksempelvis kobler svanehalsen direkte på broen og kører uden det 3-akslede modul.

4- og 5- akslet trækker

Svanehalsen kan anvendes med både en 4- og 5-akslet trækker og kan klare en koblingslast på 45 ton. På venstre side af svanehalsen sidder betjeningselementer for de hydrauliske funktioner.

 

Lastebroen har en byggehøjde på 35 cm. Den måler 7 x 3 meter og er udtrækkelig med 3,5 meter til en max længde på 10,5 meter.

På den 5-akslede sektion bagtil er der monteret BPW-pendelakselaggregater med 285/70 R 19,5 hjul med Michelin-dæk. Der er hydraulisk tvangsstyring på alle aksler samt en styrevinkel på hele 60 grader. Modulet bagerst har en bredde på 3 meter samt en gravearmsgrøft som er 1,06 meter bred og 55 cm dyb.

Knorr TIM

Køretøjet har også monteret centralsmøringsanlæg, Knorr TIM (TrailerInformationsModul), stridsikker belægning på alle trædeflader og EasyControl radio-fjernbetjening til styring og indsporing af de styrende aksler.

 

Sættevognen er svejst i højkvalitets finkornsstål. Goldhofer’s lakeringsproces er bygget op i 8 trin som kvalitetsstandard på alle Goldhofer-enheder. Hele køretøjet er metalliseret.

Læst i alt:

106 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage