TrailereIconIcon

12. april 2019 - 02:04

Leje af køletrailere øger konkurrencekraft

Leje af køletrailere øger konkurrencekraft
Leje af køletrailere øger konkurrencekraft
Leje af køletrailere øger konkurrencekraft

Af Redaktionen

12. april 2019 - 02:04

NTG Frigo East øger antallet af køletrailere med 10 pct. – og flytter fra Toftlund til Padborg 1. juni

 

Behovet for transport af temperaturfølsomme fødevareprodukter til og fra Østeuropa er hastigt stigende. Derfor øger speditions- og transportselskabet NTG Frigo East i Toftlund nu antallet af køletrailere med godt 10 pct. Det sker ved at leje ni nye trailere fra Krone Fleet, der er en del af Krone-koncernen.

 

- Vi er eksperter i spedition og transport, men vi har ikke de tekniske kompetencer, der gør, at vi også kan videresælge trailerne, når de er brugt i en årrække. Derfor lejer vi køletrailere, siger administrerende direktør og partner Jan Rasmussen.

 

De nye trailere er indrettet, så de samtidigt kan transportere både frostvarer og kølevarer med temperaturer i intervallet på minus 25 og plus 25 grader. Den fleksibilitet har stor betydning, når selskabet eksempelvis skal levere varer til krydstogtskibe eller transporterer fødevarer fra Danmark til videreforarbejdning i Polen.

- Fordelen ved en trailer med to temperaturer er, at vi kan fylde traileren op med forskellige varegrupper. Dermed bliver vi mere konkurrencedygtige. Vi kører populært sagt ”færre tomme kilometer”, siger Jan Rasmussen.

 

Han solgte i fjor sin virksomhed Combino East i Toftlund til Nordic Transport Group, der står bag NTG Frigo East.

NTG Frigo East har 10 medarbejdere og råder i dag over 65 trailere. Selskabet flytter den 1. juni fra de nuværende lokaler på Brundtlandparken 10 i Toftlund til større lokaliteter på adressen Industrivej 6 i Padborg.

Læst i alt:

344 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage