TrailereIconIcon

6. november 2018 - 02:10

Krone etablerer netværk mellem Danske Fragtmænds flåde

Krone etablerer netværk mellem Danske Fragtmænds flåde

Af Redaktionen

6. november 2018 - 02:10

Nyt materiel: 800 telematikenheder og 500 køretøjer.

Danske Fragtmænd får 800 telematikenheder og 500 køretøjer hos Krone Fleet. Det drejer sig om presenningstrailere af typen Profi Liner og bokstrailere af typen Dry Liner.

 

Danske Fragtmænd, med hovedsæde i Aabyhøj ved Aarhus, modtager fem varianter af disse køretøjer, der er forbundet via telematik.

Disse køretøjer fordeler sig på den klassiske presenningtrailer (gardintrailer), Profi Liner med og uden lift, som huckepack-trailer til jernbanetransport, som 3-akslet Profi Liner City og som Dry Liner med rulleport.

 

- Nu er de første 400 trailere leveret, og vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Krone Fleet. Begge vores virksomheder satser på at skabe et netværk mellem alle parter i leveringskæden. Takket være begge selskabers principper - dannelsen af partnerskaber med kunder baseret på professionalisme og fælles samarbejde - har vi opbygget tillidsfulde og frugtbare relationer, fortæller Kenneth Jespersen, Danske Fragtmænd.

Danske Fragtmænd har mere end 4.000 medarbejdere og en flåde på 2.000 køretøjer, der er basis for, at der dagligt organiseres omkring 40.000 læsninger.

Læst i alt:

299 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage