TrailereIconIcon

12. marts 2019 - 02:20

Kel-Berg til Midtjylland

Kel-Berg til Midtjylland
Kel-Berg til Midtjylland

Af Redaktionen

12. marts 2019 - 02:20

37 kubikmeter tiptrailer til Rødkærsbro.

Vindelsbæk Transport A/S, beliggende ved Rødkærsbro mellem Ans og Viborg, har hentet en ny og 37 kubikmeter stor Kel-Berg-tiptrailer hos Lastas Trucks Danmark ved Hedensted, hvor Jan Bertelsen står for handlen.

 

Traileren er blandt andet udstyret med en indvendig tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesystem. Bunden består af en 7 mm tyk aluminiums plade i speciel slidstærk kvalitet – beklædt med 15 mm tyk kunststofplade. Tophængslerne er flyttet 30 cm frem for at få en 15 procent større åbning af bagklappen ved aflæsning.

Udstyret inkluderer også kost- og skovlebeslag samt en tre meter lang stige.

 

Godset triller på 4 styk ni-tons BPW-aksler med tromlebremser samt BPW-luftaffjedring. 1. og 4. aksel kan løftes, lige som 4. aksel er selvstyrende. Kel-Berg sikkerhedspakke med tilt-alarm og dumperventil øger sikkerheden.

Vindelsbæk Transport leverer blandt andet styk- og sværgodskørsel, herunder specialtransport for bl.a. vindmølleindustrien. Vognparken består også af tank- og kølebiler til kørsel af mejeri- og slagteriprodukter, lige som der udføres entreprenør- og krankørsel samt transport af korn.

Læst i alt:

406 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage