TrailereIconIcon

3. august 2018 - 02:00

Kögel optaget på sydtysk top 50

Kögel optaget på sydtysk top 50

Foto fra venstre: Petra Adrianowytsch, Franz Josef Pschierer, Bayerns delstatsminister for økonomi, energi og teknologi og jurymedlem Dr. Christian Eschner.

Kögel optaget på sydtysk top 50

Af Redaktionen

3. august 2018 - 02:00

Trailerproducenten Kögel optaget på tysk 'gazelle-liste'.

Burtenbach: Hvert år siden 2002 har det bayerske ministerium for økonomi, energi og teknologi tildelt anerkendelsen som en del af ”Bavariens Best 50” til mellemstore ejerledede virksomheder, der demonstrerer ekstraordinær vækst.

 

I år er trailerproducenten Kögel, med hovedsæde i Burtenbach i den sydtyske delstat Bayern, blevet optaget på listen efter markant vækst i både omsætning og medarbejderantal. Kögel administrerende direktør Petra Adrianowytsch har netop modtaget prisen ved et arrangement på Schleissheim Palace i München.

Merværdi

- Denne pris anerkender vores resultater med hensyn til at beskytte og skabe arbejdspladser, og at levere bæredygtig merværdi til industrien med innovative trailere og løsninger bygget på vores passion for transport, udtaler Petra Adrianowytsch.

- Det er et testamente for, at Kögels ejer Ulrich Humbaur satte selskabet på rette kurs med en rentabel vækststrategi, da han tog roret i 2009, tilføjer Kögels topchef.

 

Tysk 'gazelle'

Kravet til en optagelse på den eksklusive liste er, at ejeren af virksomheden skal være en del af ledelsen eller bestyrelsen og skal eje et vist minimum af virksomheden. Samtidigt skal virksomhedens vækst i omsætning og antal medarbejdere ligge over gennemsnittet i løbet af de sidste fem år – og det skal primært være via organisk vækst snarere end resultatet af opkøb.

Krav der minder om den tilsvarende kåring hos det danske erhvervsblad Børsen.

 

Delstaten Bayerns ministerium for økonomi, energi og teknologi indførte prisen ”Bavariens Best 50” som et incitament for iværksætteres udvikling af virksomheder – til glæde for delstatens beskæftigelse og dermed økonomi.

Start i 1934

Kögel er én af ​​de største trailerfabrikanter i Europa. Siden begyndelsen i 1934 har virksomheden fremstillet mere end 550.000 trailere og løsninger til fragtvirksomheder og byggebranchen – under prædikatet Made in Germany.

Kögel Trailer GmbH & Co. KG 's hovedkvarter og hovedproduktion ligger i Burtenbach, mens der også er fabrikker og kontorer i Ulm og Duingen, Tyskland, Chocen, Tjekkiet, Verona, Italien, Zwolle, Holland og Moskva, Rusland.

Læst i alt:

28 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage