TrailereIconIcon

22. januar 2019 - 02:50

JLS åbner ny afdeling i Erritsø

JLS åbner ny afdeling i Erritsø

Af Claus Warncke

-

claus@dtmedier.dk

22. januar 2019 - 02:50

Trailerservice: Massiv travlhed bag ny Scania-nabo ved Fredericia.

JLS ApS, specialist i syn, reparation og service af trailere med hovedafdeling i Tilst ved Aarhus - og afdelinger i Kolding og Padborg – udvider nu med en ny 4. afdeling i Erritsø ved Fredericia.

 

- Vi har haft meget travlt i alle vores afdelinger i 2018, og vi har fortsat travlt. Derfor åbner vi nu på Røde Banke 111 i Erritsø, lige over for Scania og nabo til ICT Logistics, oplyser JLS’ adm. direktør Anette Visby Olesen til Vognmandens Fagblad.

 

JLS’ nye Erritsø-afdeling, på 1200 kvadratmeter og seks vognbaner, åbner senest 15. februar og måske før, hvis de sidste detaljer falder hurtigere på plads.

Efterlyser flere mekanikere

- Vi rykker ind, hvor KH OneStop tidligere havde til huse. Så flytter vi tre mekanikere til Erritsø fra vores Kolding-afdeling, og så ønsker vi at ansætte yderligere to-tre nye mekanikere. Det er ikke blevet nemmere i de seneste år at rekruttere nye mekanikere, men dem vi er interesserede i skal have hænderne skruet rigtigt på og interessere sig for køretøjer på hjul, tilføjer Anette Visby Olesen.

 

I Kolding bor JLS til leje hos Pema, og alene dét naboskab giver rigeligt med opgaver til JLS. Det er også en del af forklaringen på den nye afdeling i Erritsø.

Læst i alt:

485 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage