TrailereIconIcon

18. september 2018 - 02:30

IAA: Smarte forbindelser

IAA: Smarte forbindelser
IAA: Smarte forbindelser

Af Redaktionen

18. september 2018 - 02:30

Krone præsenterer Clever Connections – praktiske køretøjer og smarte kundetilpassede serviceløsninger.

Hannover: Enkle og smarte løsninger til merværdi for kunderne – og mottoet Clever Connections.

Det er dagsordenen, når trailerproducenten Krone deltager på IAA – verdens største messe for kommercielle køretøjer, der åbner for publikum på torsdag 20. september og kører en uge frem ved Hannover.  

 

Kunstig intelligens

- Vi gør traileren klar til fremtiden med kunstig intelligens og skaber netværk for vore produkter med passende tjenester til mere mobilitet og mere effektiv logistik. Dette sikrer sikker transport af varer og hurtig levering af alle vigtige transportdata. Vi stiller de højeste krav til vores portefølje, vi tilpasser og fornyr konstant vores løsninger, så vores kunder på landevejen kan køre endnu mere omkostningseffektivt, forklarer administrerende partner Bernard Krone.

All inn

Den innovative familievirksomhed fra tyske Emsland præsenterer på IAA flere nyheder, herunder en ”all inn” service. Særlig fokus har de omfattende servicemuligheder som eksempelvis fleksible tilbud om fuld service, hurtig reservedelslogistik og smarte telematikløsninger. Muligheder der fokuserer på at optimere driftstider og samlede ejeromkostninger (TCO) for speditører.

 

Smart Scan

Krone gør således ’traileren klar til fremtiden’. Smart Trailer Check sikrer optimale transportforhold, inden transporten begynder. Et hurtigt og nemt overblik over ledige pallepladser i traileren fås via Smart Scan. Systemet måler trailerens læssekapacitet, og det kan udvides til netværkssamarbejde omkring fragtudvekslinger via Smart Capacity Management, der sikrer optimal udnyttelse af ledig plads.

Det hele er forbundet i Krone Telematics Portal.

Læst i alt:

38 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage