TrailereIconIcon

30. august 2019 - 02:11

Hangler ’hylder’ toiletbrættet

Hangler ’hylder’ toiletbrættet
Hangler ’hylder’ toiletbrættet
Hangler ’hylder’ toiletbrættet

Af Redaktionen

30. august 2019 - 02:11

Trækker ’gardinet til side’ for bjergbestigeren og businessmanden.

Scanvo leverer en ny 2-akslet gardintrailer til toiletbrætproducenten Pressalit i Ry. Traileren trækkes fremover på vej af Pressalits sættevognstrækker og firmaet trofaste chauffør Jørgen Norup.

 

Traileren er XL-godkendt, en godkendelse der gerne skal sikre, at godset holder sig inde i lastrummet, hvis traileren skulle forulykke. Derudover er traileren udstyret med LED-lygter, luftaffjedrede BPW-aksler med hæve- og sænkeventiler, så ladhøjden kan tilpasses alle rampehøjder, huller til kæpstokke, skydetag, forstærket forsmæk, lang svanehals der giver mere frigang, 30 mm træfinerbund, godkendt til 8000 kg., refleksbånd rundt ved bagdøre og langs presenningen, Load-lock truckværn i ladkanten, som beskytter ved læsning fra siden, og masser af surringsmuligheder.

Totalvægten er 33 tons, og egenvægt kun 5,54 tons.

Scanvo Trucks Danmark A/S har også tidligere leveret to andre gardintrailere til Pressalit – ligeledes med stort printlogo på trailernes gardiner/forhæng.

 

Pressalit A/S er en privatejet dansk fabrik og en af Europa største producenter af toiletsæder og tilbehør til badeværelset. Fabrikken åbnede i 1954 med hovedsæde i Ry i Midtjylland.

Læst i alt:

133 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage