TrailereIconIcon

26. juni 2018 - 02:14

Goldhofer til Nordjylland

Goldhofer til Nordjylland
Goldhofer til Nordjylland
Goldhofer til Nordjylland

Af Redaktionen

26. juni 2018 - 02:14

Fem-akslet sætte- og blokvogn med totalvægt på 86 ton.

Jørn Bolding A/S i Esbjerg leverer en fabriksny fem-akslet Goldhofer-sættevogn til Nykøbing Dag- & Industrirenovation, ved Bjørn Filtenborg, Nykøbing Mors.

Trods sine fem aksler kører den nye Goldhofer, af typen STZ-L 5 A, som almindelig sættevogn med en totalvægt på 48 tons. Ved kørsel som blokvogn er den maksimale totalvægt hele 86 tons.

 

Traileren leveres med forbredning, så bredden kan øges til 3,2 meter. Lastefladen er med udtræk på 2,39 meter. Over akslerne er der monteret fem par Supergrip-gummiplader for optimal friktion mellem last og ladbund.

BPW og Conti

Akselsektionen består af en fast aksel og fire tvangsstyrede aksler. Der er monteret BPW ECO Max aksler med luftaffjedring og 245/70 R 17,5 Continental dæk.

Første aksel kan løftes, og bagerst på akselsektionen er traileren udstyret med en grøft til gravearms, der måler 319 gange 67,4 cm.

 

Via radio

Ramperne er lange, 2-delte og med hydraulisk hæveværk, der kan forskydes til siden via hydraulik. I rampecylinderen er der integreret en mekanisk rampesikring for sikring i transportstilling. Hydrauliske funktioner som styring, ramper og støtteben styres alle via radio-fjernbetjening.

 

Alle flader har skridsikker belægning, og der er desuden monteret Wabco Smartboard, Bosch elektrohydraulik samt anlæg til central smøring af fabrikatet Bekamax.

Chassiset er svejset sammen i højkvalitets finkornsstål og lakeret orange. Goldhofer’s lakeringsproces består af otte trin.

Læst i alt:

64 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage