TrailereIconIcon

11. oktober 2019 - 02:08

Bagtipkærre til Sydsjælland

Bagtipkærre til Sydsjælland
Bagtipkærre til Sydsjælland

Af Redaktionen

11. oktober 2019 - 02:08

Tre-akslet Kel-Berg til Herlufmagle.

Rørby Johansen A/S i Herlufmagle har hentet to nye treakslede bagtipkærrer af mærket Kel-Berg hos Lastas i Hedensted, hvor adm. direktør Anders Larsen står for handlen.

 

De nye kærrer er blandt andet opbygget med cyklistværn i begge sider, Hardox-tipkasse, pendelbagsmæk i en højde på 600 mm og afsætningsmulighed til tophængt bagsmæk indvendigt på fronten.

Foruden reservehjul leveres de nye kærrer med tre styk nitons BPW-aksler med tromlebremser og BPW-luftaffjedring – og løft på 1. aksel. Akseltrykmåler er monteret i venstre side, med skala i tons, samt bakalarm og en tågebaglygte.

 

Rørby Johansen A/S åbnede i 1971, og i 2018 er der gennemført et generationsskifte til sønnen Carsten Rørby Johansen, der i dag er administrerende direktør. De seneste år er der investeret kraftigt i nyt materiel, og der rådes i dag over 15 store kranbiler, hvoraf den største er udstyret med en 305 t/m kran med 66 meters udlæg.

I alt har virksomheden mere end 35 egne lastbiler til entreprenørkørsel, maskin- og specialtransport, over 100 åbne og lukkede affaldscontainere og mere end 7.000 køreplader.

Læst i alt:

71 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage