TrailereIconIcon

8. juni 2018 - 02:20

51 nye Kögel-trailere til PostNord

51 nye Kögel-trailere til PostNord

Af Redaktionen

8. juni 2018 - 02:20

Kögel-trailere til vej- og jernbanetransport.

Tyske Kögel, med hovedkvarter i Bayern, leverer nu 51 nye intermodal-trailere til transport af breve og pakker til svensk-danske PostNord Sverige AB med hovedkvarter i Solna ved Stockholm.

 

PostNords nye trailere er blandt andet opbygget med to aksler, krydsfinervægge og et let isoleret tag. Den lave egenvægt på 6,1 ton sikrer stor nyttelast, og trailerne leveres af OF Ekeri AB, Kögels autoriserede forhandler i Sverige.

 

Selve kassen består af 20 millimeter tykke kompositpaneler med GFRP-belægning. Den glatte GFRP-overflade gør siderne meget slagfaste samt nemme at rengøre. Det 40 millimeter tykke isolerede tag er på indersiden udstyret med fire LED-lamper, mens gulvet tåler en gaffeltrucks akselbelastning på 7,2 ton.

Trailerne har også RoRo-udstyr til uledsaget skibs- og færgetransport samt et telematiksystem.

Om Kögel

En af ​​de Europas førende trailerfabrikanter. Siden virksomhedens start i 1934 er der fremstillet mere end 550.000 trailere.

Kögel Trailer GmbH & Co. KG 's hovedkvarter og hovedproduktion ligger i Burtenbach – suppleret af fabrikker og kontorer i Ulm og Duingen, Tyskland, Chocen, Tjekkiet, Verona, Italien, Zwolle, Holland, og Moskva, Rusland.

Læst i alt:

86 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage