Tekniske nyheder IconIcon

1. juni 2018 - 02:50

Teleselskab lancerer flådestyring

Teleselskab lancerer flådestyring
Teleselskab lancerer flådestyring
Teleselskab lancerer flådestyring

Af Redaktionen

1. juni 2018 - 02:50

Nordjyske Celfon præsenterer flådestyringen Celtrack

Det lille teleselskab Celfon fra Thy supplerer nu teleløsninger til alle typer virksomheder med produktet Celtrack.

Det nye system til flådestyring kan tilpasses kundernes ønsker, inklusiv adgang til kundernes biler via en hjemmeside med konstant overblik.

 

- Det interessante for dig som kunde er, at din hjemmesideadgang kan tilpasses på mange måder. Der kan for eksempel laves separat adgang til medarbejdere, som kun skal kunne se én afdelings biler. Der kan oprettes mange forskellige rapporter, som kan tilpasses dine ønsker og behov. Herunder kan der laves en elektronisk kørebog, og de specielle tilpasninger koster ikke ekstra, lyder det fra Celfon.

 

Kloakservice

Bjarne Bloch, Thisted Kloakservice:

- Fordelene ved celtrack er, at vi bedre kan planlægge vores arbejdsdag, og vi har øget vores effektivitet, da vi hele tiden har fuldt overblik over bilerne. Vi har fået tilpasset rapporterne, så vi nemt kan trække de informationer ud, som vi har brug for. Her er det bl.a. en stor hjælp, at kan se den reelle arbejdstid hos kunden i systemet.

 

Celtrack leverer bl.a. flådestyring, sporingssystem, elektronisk kørebog, kundeadgang til webside, konstant overblik over biler og flere typer rapporter. Via hjemmeside ser kunden bl.a., om biler kører eller holder stille, hvor stærkt - og i hvilken retning - de kører.

 

Vognmandens Fagblads trykte udgave, der udkommer 11. juni, bringer et tema om IT og flådestyring.

Læst i alt:

82 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage