Tekniske nyheder IconIcon

2. marts 2018 - 02:00

Dinitrol: Nu også last- og varebiler

Dinitrol: Nu også last- og varebiler

Af Redaktionen

2. marts 2018 - 02:00

Nyt erhvervskoncept hos Dinitrol.

Særligt kostbare erhvervskøretøjer som last- og varebiler - der bruges mere eller mindre hårdt året rundt – er ekstremt udsat for rust.

Derfor har Dinitrol netop lanceret en ny behandling mod rust på disse køretøjer - med Dinitrols specialprodukt 4010.

Det hårdføre og gennemsigtige produkt Dinitrol 4010 sikrer bilerne mod rust. Det laklignende produkt tørrer op på overfladen, tåler temperaturer på op til 200 grader og kan højtryksrenses, uden at det vaskes af.  

 

Varme, kulde og fugt

Store udsving i temperaturen, kombineret med høj luftfugtighed året rundt, gør det danske klima til ét af verdens mest ’rustvenlige’.

 

Store mængder af kondensvand i kroge og samlinger udsætter således last- og varebiler samt andre industri- og erhvervskøretøjer for rustangreb året rundt.

Danmark ligger midt i det såkaldte ’ærtebælte’, der strækker sig fra det nordlige Storbritannien, henover det sydlige Norge og Sverige, samt hele Danmark og det nordlige Tyskland. Navnet kommer af, at klimaet hér er optimalt til at dyrke grønne ærter, grundet af den meget høje luftfugtighed.

I Danmark har vi temperaturer mellem 12 og 17 grader størstedelen af året og høj luftfugtighed, der giver en optimal grobund for både rust og grønne ærter.

 

70 års erfaring

Dinitrol har på verdensplan mere end 70 års erfaring inden for rustbeskyttelse.

Danmarks største udbyder af rust- og undervognsbehandling har centre over hele landet.

Læst i alt:

70 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage