SikkerhedIconIcon

21. august 2018 - 02:20

Trux på showtur med ’elghegnet’

Trux på showtur med ’elghegnet’

Trux er klar med en ny Scania R showtrækker og tilhørende demo-trailer.

Af Redaktionen

21. august 2018 - 02:20

Svenske Trux, specialist på frontmonteret sikkerhed, klar til travl sensommer og efterår.

IAA-messen i tyske Hannover, Elmia-messen i svenske Jönköping, lastbiltræf i Danmark og meget mere - det bliver et travlt efterår for svenske Trux, markedslederen inden for frontmonteret sikkerhedsudstyr til lastbiler.

 

Efter sommerens besøg i Polen, på Master Truck Opole, og i Finland ved Alahärmä Power Truck Show og Näsmark Trophy i Åsele, er Trux dermed klar til at vise virksomhedens program frem, når det gælder frontmonteret sikkerhed til de store lastbiler.

Først venter Elmia Truck i Jönköping og Skåne Truck Show, inden turen kører videre til danske Jesperhus Blomsterpark på Mors.

 

Guldager til Jesperhus

- Sammen med vores distributør Henrik Guldager besøger vi traditionen tro Jesperhus i Danmark og det årlige lastbiltræf, der altid er et populært stop - både for os og for begivenhedens gæster, siger Hasse Olsson, manager hos Trux i Färila.

I slutningen af ​​september venter den gigantiske IAA-messe i Tyskland, hvor Trux deltager med sin egen stand for 9. gang. IAA bliver dermed sidste stop på Trux-turen, inden Trux’s nye Scania R showtrækker og tilhørende trailer vender hjem og slutter sæsonen på ExTe Cup i oktober.

 

- Frontgitteret er monteret med blinklys og ekstra lys, og topbuerne er én af ​​de mange måder, som Trux-produkter kan monteres direkte fra fabrikken, tilføjer Trux-manager Hasse Olsson.

Trux’ tour-plan

22. – 25. august: Elmia i Jönköping.

7. – 8. september: Skåne Truck Show i Ljungbyhed.

8. – 9. september: Lastbiler i Jesperhus, Danmark.

14. – 15. september: Truck race i Ramsele.

20. - 27. september: IAA i Hannover.

18. – 20. oktober - ExTe Cup i Ljusdal

 

Trux AB er grundlagt i 1986 og europæisk markedsleder inden for frontmonteret sikkerhedsudstyr til tunge lastbiler. Virksomheden ligger i midtsvenske Ljusdal, Hälsingland, som del af Extendo-koncernen.

Læst i alt:

68 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage