SikkerhedIconIcon

1. november 2019 - 02:15

Kæde af synshaller award-nomineret

Kæde af synshaller award-nomineret

Dekra Danmark. Foto: Mike Reuter

Af Redaktionen

1. november 2019 - 02:15

Fra nul til 28 synshaller på blot ét år.

Efter kun ét år på synsmarkedet er Dekra Bilsyn nomineret i kategorien Årets Synshal til Auto Awards 2019. Ifølge Githa Nørbæk, direktør i Dekra Bilsyn, skyldes succesen gode investeringer og dygtige lokale folk, der yder den bedste service ude i synshallerne.

 

Et år med succes og vækst

1. oktober 2018 entrerede Dekra Bilsyn på bilsynsmarkedet med opkøbet af AL Syn A/S, og siden er det gået stærkt. Her ét år efter er Dekra Bilsyn en af Danmarks største synskæder med 28 synshaller i hele landet - og flere er på vej. Nogle af dem er opkøb, imens andre er nyetablerede synshaller.

 

- Vi har foretaget mange investeringer i løbet af det sidste år. Derfor er vi glade og stolte over at stå her et år efter med en succesfuld og rentabel synskæde og samtidig være nomineret som årets synshal, siger Githa Nørbæk.

Globalt kerneprodukt

Selvom bilsyn er et nyt forretningsområde i Dekra Danmark, er det globalt set langt fra nyt. Syn af køretøjer har været Dekras kerneprodukt siden grundlæggelsen i 1925 i Berlin, og koncernen er på verdensplan i dag den største spiller på markedet målt i antallet af årlige syn.

 

Afstemningen om årets synshal - samt 23 andre kategorier - foregår på autoawards.dk indtil 17. november. Vinderne kåres til awardshowet 19. november i Cirkusbygningen, København.

Læst i alt:

59 gange

|

Læses i øjeblikket af:

2

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage