ScaniaIconIcon

22. januar 2019 - 02:10

Svensk skønhed til Ringsted-egnen

Svensk skønhed til Ringsted-egnen
Svensk skønhed til Ringsted-egnen
Svensk skønhed til Ringsted-egnen
Svensk skønhed til Ringsted-egnen

Af Redaktionen

22. januar 2019 - 02:10

Flot opbygning: Jubilæum fejres med 650 friske heste.

 

Vognmand Steen Petersen, Allindemagle ved Ringsted, har netop fejret 45-års jubilæum som vognmand.

Jubilæet blev fejret ved et velbesøgt åbent førerhus-arrangement, hvor Steen Petersen samtidig fik leveret en ny 3-akslet Scania S 650 6x2. Den flotte nye trækker køres fremover af vognmandens søn Ronnie, der leverer walking floor-kørsel til Sverige.

 

Vojens

Både Steen og Ronnie Petersen ligger vægt på driftssikkerhed – gerne i flot og dekorativ indpakning. Den nye 650’er er opbygget hos Scania Vojens’ opbyggerafdeling, hvor teamet har arbejdet målrettet på at tilpasse bilen efter Steen og Ronnies ønsker.

 

Opbyggerafdelingen har bl.a. flyttet og monteret ekstra sidemarkeringslys i sideværnet, konstrueret en speciel kofanger, som er lavet i samarbejde med Ronnie, lagt dørkplade på hele chassiset, monteret solskærm, lyskasse, horn og diverse lygter og læssekamera.

Bramming

Mosegaards Autolakering i Bramming står for den flotte lakering af bilen i vognmandens mangeårige farver - med flot motiv af virksomhedens to toprenoverede Scania-veteraner.

 

Efter endt opbygning blev bilen sendt videre til Scania Sorø, der har klargjort den nye bil før leveringen på jubilæumsdagen.

Læst i alt:

113 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage