ScaniaIconIcon

8. marts 2019 - 02:05

Største vognmand, kompakte biler

Største vognmand, kompakte biler
Største vognmand, kompakte biler
Største vognmand, kompakte biler
Største vognmand, kompakte biler
Største vognmand, kompakte biler

Af Redaktionen

8. marts 2019 - 02:05

Fem nye triple bogier til København.

SCT Transport, landets største inden for anlægskørsel, har netop fået leveret fem nye Scania G 410 8x2 / 6 med det nye CH17L-førerhus.

Vognmandsforretningen, med hovedkvarter i Gilleleje, er godt tilfreds med Scanias nye lastbilgeneration. Det ses på virksomhedens nuværende lastbilflåde, hvor andelen af Scania er steget fra 10 procent i 2017 til 20 procent i løbet af 2018.

 

Den seneste ordre fra SCT Transport til Scania Danmark er på fem brændstoføkonomiske G 410’ere, alle udstyret med det nye CH17L-førerhus, der giver chaufførerne forbedret udsyn og gode adgangs- og indstigningsforhold.

Containerkørsel

Bilerne kører nu containerkørsel i indre København, hvor de bl.a. skal køre på anlæggelsen af metrolinjen til Sydhavnen. Derfor vælger SCT også aksel-varianten 8x2 / 6, der sikrer en kompakt bil, egner til manøvrer på trange pladsforhold.

 

Alle nye biler er også udstyret med Scanias automatgear Opticruise med ’clutch on demand’, hvilket tilfører en ekstra koblingspedal til det normale 2-pedals Opticruise-system. Med ’clutch on demand’-funktionen kan chaufføren – eksempelvis ved manøvrer med lav fart eller i bakkesituationer - trykke den ekstra koblingspedal ned, hvorefter chaufføren selv overtager styringen på koblingen.

Opbygning

Sawo i Støvring har opbygget bilerne med to styk Sawo-wirehejs og tre styk Multilift-kroghejs. Derudover er to af bilerne udstyret med Scanias fabriksmonterede ophæng til sneplov.

 

Laugesens Autolakereri i Ringsted har lakeret de nye biler i SCT’s velkendte grønne farve med beige og røde detaljer. Scania i Frederikssund har klargjort bilerne, inden Scanias lastbilsælger Jes Cramer-Petersen har leveret dem til SCT København.

Leveringen er en del af en ordre på i alt 20 nye Scaniaer til SCT Transport, der består af både 3-, 4- og 5-akslede biler.

Læst i alt:

641 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage