ScaniaIconIcon

19. oktober 2018 - 02:00

Scania: Tre måneders leveringstid

Scania: Tre måneders leveringstid

Salgsdirektør Anton Freiesleben, Scania Danmark: - Chaufførerne elsker den nye Scania-generation, blandt andet på grund af dens kvalitet og gode driftsøkonomi.

Scania: Tre måneders leveringstid

Af Claus Warncke

-

claus@dtmedier.dk

19. oktober 2018 - 02:00

Bestil nu og modtag bilen midt i januar 2019.

Salgsdirektør Anton Freiesleben, Scania Danmark, oplyser til Vognmandens Fagblad, at vognmænd der i dag bestiller deres nye Scania-lastbil eller tilsvarende trækker modtager bilen i midten af januar 2019.

Altså med en leveringstid på cirka tre måneder - og dermed væsentligt hurtigere end Scanias leveringstid i begyndelsen af året.

 

- Det er gået forrygende i år, med en ekstra høj ordreindgang til Scania fra Danmark og Europa. Vi har også leveret mange biler, og nu kan vi levere lige i starten af januar, hvis der bestilles nye biler her og nu.

47 foran Volvo

Ved indgangen til oktober har Scania Danmark i år solgt 1042 nye lastbiler på danske nummerplader. Nok til en førsteplads på den danske salgsliste – og 47 biler foran Volvo Trucks Danmark på listens andenplads.

Og Anton Freiesleben forventer, at det danske marked udvikler sig nogenlunde uændret i 2019.

 

- Økonomien ser meget fornuftig ud. Nogle ser måske lidt spøgelser – og så afhænger den danske økonomi mere af udenlandske forhold, end den gjorde for 20 år siden. Med et marked på cirka 4500 biler i den tunge klasse har vi også et normalt dansk marked i forhold til tiden lige før finanskrisen. Et marked som jeg forventer holder sig på dette niveau i en årrække frem.

Læst i alt:

147 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage