ScaniaIconIcon

26. juli 2019 - 02:10

Scania til Solbjerg

Scania til Solbjerg
Scania til Solbjerg
Scania til Solbjerg

Af Redaktionen

26. juli 2019 - 02:10

Vognmand på Mors har nu fire Scania-biler.

- Jeg er jo lidt af en Scania-mand, men bilen gør det ikke alene. Hos Stiholt får jeg desuden en rigtig go’ service på værkstedet og go’ behandling i salgsafdelingen, fastslår vognmand Jesper Saaby, Solbjerg på Mors.

Han har igen investeret i en ny Scania, en R 520 B8x4*4 af nyeste aftapning til hans vognmandsforretning, der nu består af fire Scania-biler.

 

Stiholt i Thisted

Det er Stiholts værksted i Thisted og lastbilsælger Lars Pedersen, der får de pæne ord med på vejen. Og netop veje er Jesper Saabys specialitet, for både den nye R 520’er og hans øvrige lastbiler kører hovedsalig med asfalt i det midt- og nordjyske i sommersæsonen samt og snerydning og saltning af de lokale veje omkring Mors om vinteren.

- Det er chauffør Michael Glentborg, der har fået den nye bil. Han har selv været inde over med hensyn til opbygningen, så han - inden for rimelighedens grænser - har fået det, som han vil have det. Det gælder også i CR20N-førerhuset med normalt tag, hvor han tit overnatter 3-4 dage om ugen, forklarer vognmanden.

 

Sawo, Mosegaards samt Buur & Thomsen

R 520’eren er opbygget med wirehejs hos Sawo i Nørresundby, Mosegaards Autolakering har malet chassiset, mens førerhuset er fabrikslakeret efter Scanias MCC-koncept (Multi Colour Concept) - og har fået en tur indvendigt af Buur & Thomsen i Vraa.

 

Bilen er desuden udstyret med trækbjælke og VBG-træktøj fra fabrikken, for til hverdag kører bilen også med en 3-akslet kærre og cirka 56 tons vogntogsvægt.

Som med sine andre Scaniaer har Jesper Saaby tegnet en serviceaftale hos Stiholt på hele 10 år/max. 1,2 mio. km på den nye R 520.

Læst i alt:

393 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage