ScaniaIconIcon

29. november 2019 - 02:08

Scania springer ud

Scania springer ud
Scania springer ud
Scania springer ud
Scania springer ud
Scania springer ud
Scania springer ud

Af Redaktionen

29. november 2019 - 02:08

Blomstertrækker til Nordjylland.

Vognmand Jesper Østergaard fra Vodskov-området, nordøst for Nørresundby, har modtaget en ny Scania R 500 A6x2 af lastbilsælger Peter Munkholm, Stiholt i Aalborg.

 

Jesper Østergaard er én-bils vognmand og kører bl.a. blomster for Alex Andersen Ølund, og i de kommende år kommer den nye bil til at slide på asfalten i Danmark, Sverige og Norge. Vognmanden regner med at rulle cirka 150.000 km om året i den nye R 500, så for at slippe for at ligge og servicere den hjemme i indkørslen har han tegnet en 6-årig reparations- og vedligeholdelsesaftale, inkl. udvidet drivlinegaranti, på bilen.

 

Den fabrikslakerede hvide trækker er udrustet med den efterhånden velkendte Scania-drivline med 13-liters, 6-cyl. rækkemotor på max. 500 hk/2.550 Nm, 14-trins GRS905R-gearkasse med to krybegear og integreret Retarder samt R 780-bagtøj med økonomisk 2,59:1-bagtøj.

Bilen er opbygget af Stiholt i Aalborg med heldækkende og eloxeret alu-dørk foran og bag skamlen, G-strenge mellem bogiehjulene, høj galge samt lodrette værktøjsskabe bag førerhuset.

I førerhuset har Karl Johan Buur i Vrå givet den gas med knappolstring af bl.a. dørbeklædninger, vægge, loft og køje. På undersiden af køjen har Jesper fået lavet et spejl med et foto af hans nyfødte datter Alma, der kom til verden for fire måneder siden, og hele herligheden er dekoreret af FRP Skilte i Tjele.

Læst i alt:

66 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage