ScaniaIconIcon

19. juli 2019 - 02:15

Masser af aktivitet i første halvår

Masser af aktivitet i første halvår

Åbent hus ved Ishøj.

Masser af aktivitet i første halvår

Lastbilkaravanen på tur.

Masser af aktivitet i første halvår

Åbent hus i Sorø.

Masser af aktivitet i første halvår

Bilerne i Scanias karavane af lastbiler.

Af Redaktionen

19. juli 2019 - 02:15

Flot bilsalg kombineret med mange events.

Scania Danmark er kørt ud af et ”fantastisk første halvår af 2019”.

De første seks måneder af indeværende år har således budt på et flot salg af nye Scania-biler – kombineret med blandt andet Scanias chaufførkonkurrence Driver Competitions, deltagelse på transportmessen i Padborg, prøvekørsel med tre demobiler, seks flotte udstillingsbiler med opbygninger og åbent hus hos 16 Scania-afdelinger, inklusive godt 3.000 besøgende.

 

Demo- og udstillingsbiler

Siden marts har der således været åbent hus arrangementer og events i alle Scania-afdelinger og hos samarbejdspartneren Stiholt. Her har de besøgende kunnet netværke, prøvekøre Scanias demobiler, se på flotte udstillingsbiler og shoppe tilbud fra Scanias nye showtrailer, der har været fyldt med Scania-merchandise.

 

Visse steder er åbent hus arrangementet kombineret med andre events, som for eksempel i Ishøj hvor der i maj blev afholdt Danmarks-finale i Scania Driver Competitions. Udover den nervepirrende finale bød dagen også på ren nostalgi, da 75 veteranbiler og 180 veteranentusiaster på deres 6. fællestur luftede ældre biler i Ishøj.

Transport Øst

- Men inden efteråret vil vi være at finde i Ballerup, på Bornholm, i Guldborgsund og til Transport Øst – og vi kan godt afsløre, at vi allerede er i fuld gang med at pynte vores showtrailer, opbygge nye demobiler og ikke mindst arbejder vi på en lille overraskelse i forbindelse med 50 års jubilæet på vores legendariske V8, lyder det fra Scania Danmark.

Læst i alt:

371 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage