ScaniaIconIcon

18. januar 2019 - 02:05

Fra Stiholt til Svendsen

Fra Stiholt til Svendsen
Fra Stiholt til Svendsen
Fra Stiholt til Svendsen

Af Redaktionen

18. januar 2019 - 02:05

Scania R 500 til Horsens.

Vognmand Peter Svendsen, der driver vognmandsforretningen Svendsens Transport ApS i Horsens sammen med sin lillebror Søren, har modtaget en ny Scania R 500 A4x2, leveret af lastbilsælger Christian Pedersen, Stiholt i Aalborg.

 

3,7 km. på literen

Den nye Scania R 500 A4x2 supplerer nu et dusin Volvoer og en ældre Scania R 164, og Peter Svendsen glæder sig til at se, hvordan den nye R 500 klarer sig i konkurrencen med de andre svenskere. Foreløbig tegner det godt, for på jomfruturen til franske Lyon gik den nye R 500 cirka 3,7 km/l med et læs møbler ud og et læs vin hjem med Peter Svendsens far, H.C. Svendsen, bag rattet.

 

- Vi råder over 14 lastbiler. De er bl.a. beskæftiget med traditionel eksportkørsel, som i de gode gamle dage, på Frankrig og Spanien, tankvognskørsel på Tyskland samt diverse blandet kørsel, siger Peter Svendsen.

 

Han kører selv til hverdag og styrer eksportbilerne fra telefonen, mens lillebror Søren tager sig af tankkørslen.

Læder- og lyspakke

Den nye Scania R 500 er stort set standardopbygget. Opbygningen fra fabrikken består blandt andet af fast skammel, alu-dørk, galge, en tankkapacitet på cirka 1.400 liter og sideskørter. Bag rattet kan chaufføren blandt andet glæde sig over den store læder- og lyspakke, stort infotainment- og navigationssystem, ekstra bred køje og stort klimaanlæg.

Læst i alt:

51 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage