ScaniaIconIcon

7. august 2018 - 02:10

Fonzie: Ny Scania i ’jubilæumsgave’

Fonzie: Ny Scania i ’jubilæumsgave’

Scania i Frederikssund står for opbygningen af de nye Scania R500, solgt af salgskonsulent Jes Cramer-Petersen.

Fonzie: Ny Scania i ’jubilæumsgave’

Fra venstre ses Jan Nielsen, Lars Nielsen, Poul 'Fonzie' Johansen og Flemming Nielsen.

Af Redaktionen

7. august 2018 - 02:10

25 års jubilar hos Flemming Nielsen & Sønner i Skævinge.

Chauffør Poul ’Fonzie’ Johansen, 25 års jubilar hos Flemming Nielsen & Sønner i Skævinge, kører nu i en ny Scania R500 bogietrækker – malet i firmaets klassiske farver. 

Kuløren har prydet Flemming Nielsens biler siden 1974, hvor han startede sin virksomhed. Senest er begge hans sønner, Lars Nielsen og Jan Nielsen, der begge driver egne vognmandsforretninger, trådt til, og firmaet har skiftet navn til Flemming Nielsen & Sønner. 

 

Tre nye Scania

Leveringen er den første af tre nye Scania R500 til firmaet i Skævinge. De efterfølgende biler er twinsteer-trækkere, der opbygges som hydrauliktrækkere. Alle biler leveres direkte fra fabrikken, lakeret i firmaets farver, så der kun sættes striber og skrift på i Danmark.  

 

Foruden de tre nye Scania R500 har både Lars og Jan hver handlet en Scania til deres egne forretninger. Her er dog tale om V8 6X4 Tandem- Hydrauliktrækkere til kørsel med tip-sættevogn. 

 

Masser af udstyr

De nye biler er topudstyret med blandt andet sort læderpakke, Driver Plus chaufførpakke, Premium Radio med 7” skærm, navigation, DAB og Apple Car-Play, klimaanlæg med fugtighedssensor, oliefyr med start via App., underkøje med 100 cm. udtræk, iPad-holder, kaffemaskine, køleskab, Opticruise automatisk gearskifte, retarder med friløb og adaptiv fartpilot (ACC), skab bag sideskørt med el-opluk på boogiebilen og 2-strengs hydraulikanlæg på twinsteer-bilerne. 

 

Læst i alt:

154 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage