ScaniaIconIcon

16. oktober 2018 - 02:05

En, to, tre Scania

En, to, tre Scania
En, to, tre Scania
En, to, tre Scania
En, to, tre Scania

Af Redaktionen

16. oktober 2018 - 02:05

Nordjysk vognmand i Dall Villaby får sin tredje bil fra Södertälje.

Vognmand René Krogshave, Dall Villaby lige syd for Aalborg, har modtaget en ny Scania R 500 B8x4 4 af Stiholt i Aalborg, hvor lastbilsælger Peter Munkholm står for handlen.

 

Den nye bil udvider René Krogshaves vognpark, der nu består af tre Scania-biler. Den nye af slagsen er opbygget af Højbjerg Maskinfabriks afdeling i Nørresundby, hvor der er monteret en aftagelig HMF-kran, model 2620 med fem hydrauliske udskud og rotator, samt et 24-tons HMF-wirehejs med 3-vejs tip.

Bilen er desuden udrustet med VBG-kærretræk til kørsel med en nedbygget, 3-akslet kærre.

Sort læderindtræk

Den nye R 500 skal anvendes til kranopgaver samt kørsel med blandt andet byggematerialer og andre transportopgaver i Nordjylland. Den er opbygget med Scanias nye mellemlange CR17N-førerhus med normal taghøjde. Ud over komfortabel hvileudrustning er det blandt andet udstyret med Premium førerstol og klapbart passagersæde med sort læderbetræk.

 

Som noget nyt kan Scanias mellemlange førerhuse i den nye lastbilgeneration udrustes med opbevaringsrum med udvendig adgang til bl.a. handsker, værktøj og personligt udstyr.

500 heste og 2400 Nm

Drivlinen i den nye bil er Scanias 13-liter slagvolumen store 6-cylindrede rækkemotor med ren SCR-miljøteknologi, der yder 500 hk og 2.400 Nm.

Kraften sendes af sted via den 14 trin store GRS905 range-/splitgearkasse med fuldautomatisk Opticruise gearskiftefunktion samt enkeltreduceret RB662 tandembogie - med den hurtige 2,92:1 udveksling samt langs- og tværgående differentialespærrer.

 

Bilen er malet hos Nordjysk Autolakering og klargjort til levering af Stiholt i Aalborg.

Læst i alt:

141 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage