ScaniaIconIcon

23. november 2018 - 02:17

Barbados: At underskrive finansieringsaftaler er som en ferie

Barbados: At underskrive finansieringsaftaler er som en ferie

Af Redaktionen

23. november 2018 - 02:17

Hurtigere ekspedition med digital signatur.

Fordelene ved digital signatur kan ikke illustreres bedre end hos en af Scania Finans’ kunder. Her var der kun én person i virksomheden, som kunne underskrive en ny finansieringsaftale på det køretøj, der blev leveret den næste dag.

 

Normalt ville man underskrive sådan en aftale på et kontor. Men ikke i dette tilfælde. Personen sad nemlig på en strand på Barbados. Og mens vedkommende sad i skyggen af et palmetræ og drak sin Piña Colada, blev aftalen underskrevet digitalt og køretøjet kunne leveres. Den næste dag.

 

Digital signatur giver kunder mulighed for at underskrive dokumenter online. Tænk på det som et sidestykke til at underskrive et dokument med en kuglepen i den offline verden. Det er sikkert, hurtigt og effektivt – og så reducerer det brugen af postservice, der ellers kan føre til forsinkelser.

iPad, Android og internet

 - Vores digitale signaturservice kan bruges på et iPad OS-system, Android-telefoner eller på internettet. Det er hurtigt, enkelt og nemt at bruge, siger Filip Högfeldt, direktør i Scania Finans.

 

Han fortæller, at endnu en fordel er, at samtlige områder i Scania Danmark benytter den samme digitale signaturservice, hvilket gør godkendelsen af en samlet Scania-løsning simpel og effektiv. Med gamle papirunderskrifter kunne det tage op til fem dage.

 

Derudover er det mere praktisk for kunden, at en aftale kan signeres, hvor og når det passer – og i samspil med NemIDs nye nøgleapp er processen kun blevet endnu mere bekvemmelig.

Læst i alt:

55 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage