ScaniaIconIcon

11. oktober 2019 - 02:12

580 heste til Vestsjælland

580 heste til Vestsjælland
580 heste til Vestsjælland
580 heste til Vestsjælland
580 heste til Vestsjælland
580 heste til Vestsjælland
580 heste til Vestsjælland

Af Redaktionen

11. oktober 2019 - 02:12

Svinninge: Ny svensk ’otter’.

Vognmand Olaf Jensen, Svinninge vest for Holbæk, har hentet en ny Scania R 580 6x2 hos Scania i Holbæk.

 

Den nye trækker er opbygget hos Scanias opbyggerafdeling i Vojens, og bilen er bl.a. udstyret med en luftforskydelig skammel, eloxeret dørk i aluminium i fuld bredde og over bagenden, trekanter mellem bagskærmene med opbevaring, hanebro under hytten, integrerede arbejdslygter, LED-lysskilt og blitzbro.

 

Albjerg's Maskintec i Stenstrup har monteret hydraulikanlæg på bilen og specieltilpasset en ny walkingfloor-trailer med suge-blæseanlæg til den nye trækker.

Masser af udstyr

Indvendigt er det store R-førerhus udstyret med bl.a. chauffør+pakke, lædersæder i versionen Premium V8 med ventilation og varme, V8-læderrat, elektrisk opvarmede og justerbare spejle, klimaanlæg, oliefyr med start via Scanias FMS-app, infotainmentpakke, køleskab og opbevaring på bagvæg.

Udstyrslisten inkluderer også forskellige chaufførkomfort- og sikkerhedssystemer som Opticruise-automatgear, retarder, adaptiv fartpilot med active prediction, LDW (kørerbaneafvigelse) og AEB som er avanceret nødbremsefunktion.

 

Service og dækning

Olaf Jensen har tilvalgt en Scania-serviceaftale, baseret på Scanias skræddersyede service-koncept. Med en skræddersyet serviceaftale får vognmanden udført serviceeftersyn efter behov og ikke efter antal kørte kilometer. Derudover har Olaf Jensen tilkøbt Scanias udvidede drivlinedækning, som gælder i ti år.

Læst i alt:

81 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage