RenaultIconIcon

22. januar 2019 - 02:20

Plan for nyt forskningscenter

Plan for nyt forskningscenter
Plan for nyt forskningscenter

Af Redaktionen

22. januar 2019 - 02:20

Renault investerer 33 mio. euro i nyt forsknings- og udviklingscenter.

Renault Trucks, med hovedkontor i Lyon, bygger et nyt bæredygtigt forsknings- og udviklingscenter i St Priest. Centret forventes åbnet i første halvdel af 2021.

 

Det store projekt i Lyon vil resultere i Volvo-koncernens næststørste forsknings- og udviklingscenter. Det er en del af et ambitiøst fem-årigt byggeprojekt, lanceret af Renault Trucks og Volvo-koncernen. Målet er at samle Renault Trucks brand-ekspertise ét sted under de bedst mulige forhold.

 

De forskellige afdelinger vil alle skulle samarbejde i denne redesignede og reorganiserede bygning for at udvikle projekter til Renault Trucks og andre mærker i gruppen.

Nærhed, vidensdeling, udvikling

For at skabe synergi, fremme innovation og sikre succesen for fremtidens Renault Trucks og flere mærker i gruppen vil det nye center i Saint Priest huse mere end 1.000 eksperter. Dette vil gøre det til et af de 10 største forsknings- og udviklingscentre i Frankrig. Formålet er at lette samspillet mellem medarbejdere og fremskynde validering og realisering af udviklingsprojekter for fremtidens lastbiler.

 

En helt ny tilgang til organisationen i denne treetagers bygning vil fremme tværfagligt samarbejde mellem afdelingerne. Fra mindre kontorer til åbne rum - til kreative områder, er hele bygningen designet til at fremme innovation og vidensdeling.

100 procent made in Lyon

ARCHIGROUP skal stå for byggeentreprisen med støtte fra ETAMINE, som er ekspert i bæredygtig udvikling. Bygningen vil komme til at forbruge 25 procent mindre energi end fransk lov foreskriver. Det nye center er designet i overensstemmelse med de nyeste, strengeste anbefalinger under højkvalitets-miljøstandarden (NF HQE miljøcertificering for bæredygtige bygninger).

For at optimere investeringen på 33 mio. Euro til byggeriet af dette projekt er hele livscyklussen taget i betragtning, herunder ikke kun indkøbsomkostninger, men også vedligeholdelse, energi, forbrugsstoffer og affaldshåndtering.

Lancering af to års arbejde

Byggeriet af det nye forsknings- og udviklingscenter påbegyndes i sommeren 2019 og afspejler hermed en innovativ lastbilproducent, forpligtet til effektivitet og bæredygtighed.

Læst i alt:

35 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage