PolitiIconIcon

8. november 2019 - 02:40

Myndighed håndterer kort-kiks

Myndighed håndterer kort-kiks

Her er der 'styr på' virksomhedskortene. Arkivfoto

Af Redaktionen

8. november 2019 - 02:40

Rigspolitiet: Vi tager os af problemer med virksomhedskort.

 

I en mail til DTL – Danske Vognmænd meddeler Rigspolitiet, at myndigheden er opmærksom på de problemer, en del vognmænd siden sommeren har oplevet med aflæsning af data fra deres lastbilers tachografer. Problemerne er opstået efter anvendelsen af et nyt generation 2-virksomhedskort fra politiets leverandør af tachografkort, Thales, meddeler DTL i et aktuelt nyhedsbrev.  

 

Rigspolitiet konstaterer, at man ikke har været i besiddelse af oplysninger om tidligere udstedte virksomhedskort. Derudover har leverandøren i forbindelse med udstedelse af generation 2-virksomhedskort ved en fejl oprettet en ny database, hvor kun en del virksomheder er blevet registreret.

 

Rigspolitiet har aftalt med leverandøren, at denne samkører sine databaser – en opgave der ventes afsluttet med udgangen af denne uge. Herefter begynder leverandøren at fremstille nye generation 2-virksomhedskort.

Meldingen fra færdselsstyrelsen er, ifølge DTL, at styrelsen i videst muligt omfang tager hensyn til problemerne. Derfor bliver vognmænd, der efter oplysningerne er berørt af problemerne med de nye virksomhedskort, ikke indkaldt og/eller kontrolleret i den aktuelle periode.

Læst i alt:

194 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage