OrganisationerIconIcon

3. juli 2018 - 02:01

Ny netværkspartner afløser underleverandører

Ny netværkspartner afløser underleverandører

Arkivfoto: Nye DAF'er til K. Hansen Transport, leveret af Lastbilmægleren.

Af Claus Warncke

-

claus@dtmedier.dk

3. juli 2018 - 02:01

K. Hansen Transport i Vejen ny del af Dansk Distribution.

- Dansk Distribution A/S er en fragtorganisation, der har den ledende, strukturerende og koordinerende rolle for samarbejdet i distributions-netværket, der rummer nogle af de mest erfarne distributører i det danske fragtmarked. Grundstammen af vognmandsselskaberne i samarbejdet stammer fra det tidligere Transportgruppen A/S.

Sådan forklarer adm. direktør Henrik Pedersen, Dansk Distribution A/S, blandt andet til Vognmandens Fagblad.

 

Nye deltagere i samarbejdet

 Anledningen til udmeldingen er, at Schou-Danielsen Logistik, Odense, og K. Hansen Transport, Vejen, nu er nye aktører i fragtsamarbejdet Dansk Distribution fra henholdsvis 1. juni og 1. august.

 

- Tidligere brugte vi indlejede vognmænd til distribution i Trekantområdet, men nu er det en opgave, som K. Hansen Transport overtager, tilføjer Henrik Pedersen.

13 selskaber

Hvert enkelt vognmandsselskab har ansvaret for deres eget geografiske område. Der er aktuelt 13 selskaber tilknyttet samarbejdet, hvor af 8 er aktionærer. Godset udveksles dagligt primært via hovedterminalerne i Taulov og Karlslunde, så der opnås den bedste geografiske optimering for de respektive ruter – og distribueres mere gods på færre kørte kilometer.

 

Dansk Distribution A/S og samtlige tilknyttede vognmænd opererer ud fra et fælles it- og bookingsystem, og alle afregnings- og godstransaktioner foregår elektronisk.

Læst i alt:

89 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage