OrganisationerIconIcon

22. marts 2019 - 02:00

Logicenters: Første spadestik til ny crossdockterminal

Logicenters: Første spadestik til ny crossdockterminal

Af Redaktionen

22. marts 2019 - 02:00

Torsdag 14. marts begyndte byggeriet af den nordiske udviklingskoncern og udlejer Logicenters nye ejendom i Greve, syd for København.

 

Terminalen ventes afleveret til den nye lejer, Bring Danmark, i 2020. Ejendommen bliver en af de første moderne crossdock-terminaler af sin type. Med den ekstra højde muliggøres to-etagers sortering, og med 2.000 kvadratmeter mezzanine -kontor fremtidssikres ejendommen på lang sigt.

 

- Logicenters stræber altid efter at være på forkant med denne type ejendomsudvikling, og denne bygnings specifikationer kendetegner en moderne logistikejendom. Vi er stolte af at bygge en crossdockterminal som afspejler morgendagens logistik, især når det er i en så vigtig lokation som Greve, siger Matthias Kettelhoit, Commercial Head hos Logicenters.

Solceller på taget

Ejendommen får en tydelig bæredygtig profil, herunder med solceller på taget. Derudover bliver sikkerheden for de ansatte også højt prioriteret med en gangbro, som sikkert leder fodgængere fra parkeringspladsen til mezzanine-kontoret. Det betyder, at man helt undgår, at gående skal krydse lastbiltrafikken.

Bring Danmark lejer størstedelen af ejendommen, når den står færdig.

 

Logicenters er en førende udbyder af moderne lager- og logistikbygninger i Norden med tilstedeværelse i både Sverige, Danmark, Norge og Finland, og med over 1.6 million kvadratmeter lager. Logicenters blev skabt af NREP i 2015.

Læst i alt:

376 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage