OrganisationerIconIcon

6. november 2018 - 02:44

- Kan det lade sig gøre at købe mere håndsæbe?

- Kan det lade sig gøre at købe mere håndsæbe?

Af Claus Warncke

-

claus@dtmedier.dk

6. november 2018 - 02:44

Lokal formand: Svinsk og umoralsk, det der er foregået hos Kurt Beier Transport i Padborg.

- En af mine kolleger har spurgt mig, om det er muligt at købe mere håndsæbe. For der er da i dén grad kø ved håndvasken rundt om i branchen. Speditører, DSV, Danish Crown og andre transportkøbere ved godt, at der laves hundekunster med lønnen.

 

Sådan lyder det blandt fra vognmand Per Rasmussen, Klakring ved Juelsminde, der er formand for Sydøstjyllands Vognmandsforening under DTL – Danske Vognmænd og samtidigt medlem af brancheorganisationen ITD.

 

- Det er svært at sige, hvad der sker nu i kølvandet på sagen med Kurt Beier Transport. Men jeg håber på tiltag, der sætter en stopper for det, der er foregået hos firmaet, fortsætter Per Rasmussen.

Se på de danske chauffører

Den lokale formand for Sydøstjyllands Vognmandsforening peger samtidigt på de danske vognmænd, der honorerer deres chauffører efter eksportoverenskomst – selv om de ikke, eller næsten ikke, kører eksport.

 

- Ja, hvad med de danske chauffører, der er underbetalt af deres vognmænd? Det mest almindelige er løn via eksportoverenskomst, selv om de ikke kører i udlandet. Det er heller ikke ok og konkurrenceforvridende i forhold til andre vognmænd, tilføjer Per Rasmussen.

Læst i alt:

138 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage