OrganisationerIconIcon

16. oktober 2018 - 02:00

Haderslev Erhvervsråd tiltrækker ny stor lagerkunde

Haderslev Erhvervsråd tiltrækker ny stor lagerkunde

Logo: Haderslev Erhvervsråd

Af Claus Warncke

-

claus@dtmedier.dk

16. oktober 2018 - 02:00

Lager - og dermed arbejdspladser og transportopgaver - flytter fra Aalborg til Vojens.

Cembrit, én af Europas førende virksomheder inden for fibercement, flytter nu sin lagerfunktion fra Aalborg til en mere central placering i lejede rammer på Metalparken i Vojens.

 

Flytningen er blandt andet resultatet af flere måneders ihærdigt forarbejde hos Haderslev Erhvervsråd, hvor udviklingskonsulent Jan Hyldal lufter sin begejstring over resultatet over for Vognmandens Fagblad.

 

Derfor Haderslev

Dermed får Haderslev Erhvervsråd endnu en fjer i hatten, når det gælder arbejdet med at tiltrække nye virksomheder til kommunen, der også har en ambition om at skabe et nyt transportcenter tæt på Sønderjyske Motorvej ved Haderslev - få kilometer fra Metalparken i Vojens.

 

Overfor Vognmandens Fagblad nævner Jan Hyldal faktorer som adgang til jernbane og motorvej samt attraktive omkostninger til drift som fordele, når arbejdsgivere placerer deres arbejdspladser i Haderslev Kommune.

 

Cembrits lagerfunktion i Aalborg begynder nedlukningen i begyndelsen af 2019.

1400 ansatte

- Vi er meget tilfredse med, at vi nu har fundet en varig og mere miljørigtig løsning på vores lagerudfordringer i Aalborg. Med etableringen i Vojens får vi kortere afstand fra fabrik til lager og kan køre hele vejen fra A til B med jernbane. Samtidig får vi en mere central placering i Danmark og skal derfor køre færre kilometer med lastbil på vejene til vores kunder over hele landet, forklarer CEO Jørn Mørkeberg Nielsen, Cembrit Holding.

 

Holdingselskabet er moderselskab for 19 datterselskaber i Cembrit-gruppen og i alt 1.400 ansatte i mere end 20 lande.

Læst i alt:

127 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage