ØkonomiIconIcon

9. marts 2018 - 02:50

Leasingselskab tjener millioner

Leasingselskab tjener millioner

Direktør Kurt Madsen, Leasing Fyn.

Af Redaktionen

9. marts 2018 - 02:50

Overskud på 25,3 mio. kr. på Fyn.

Virksomheden Leasing Fyn opnåede et overskud på 25,3 mio. kr. før skat sidste år.

 

Direktør Kurt Madsen, Leasing Fyn, fortæller, at niveauet for årets overskud er meget glædeligt, da der i det forgangne år har været en skærpet priskonkurrence på det danske leasingmarked.

Virksomhedens samlede udlån udgjorde ved udgangen af 2017 i alt 1.791,2 mio. kr. Det er en stigning i forhold til året før på 113,2 mio. kr. - svarende til en vækst på 7 procent.

 

Ledelsen betragter årets overskud som tilfredsstillende og glæder sig over resultatet af en stor og dygtig indsats af virksomhedens 50 medarbejdere.

Fire selskaber

Virksomheden Leasing Fyn, inklusiv 50 medarbejdere, drives i fire selskaber - Leasing Fyn Bank A/S, Leasing Fyn Faaborg A/S, Leasing Fyn Middelfart A/S og Leasing Fyn Svendborg A/S.

De anførte regnskabstal er et sammendrag af regnskaberne for alle fire selskaber i virksomheden, der ejes ligeligt af Sparekassen Sjælland-Fyn A/S, Middelfart Sparekasse og Fynske Bank A/S.

 

Leasing Fyn tilbyder primært finansiel leasing af anlægsaktiver som landbrugsmaskiner, transportmateriel, entreprenørmaskiner, industriudstyr og informationsteknologi. Endvidere beskæftiger virksomheden sig med factoring bestående af fakturabelåning og debitoradministration.

Læst i alt:

482 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage