ØkonomiIconIcon

6. september 2019 - 02:57

Digital bogholder følger med på vejen

Digital bogholder følger med på vejen

Adm. direktør Grith Hudtloff Høegmark, Einfach i Viborg.

Digital bogholder følger med på vejen

Af Claus Warncke

-

claus@dtmedier.dk

6. september 2019 - 02:57

Store fordele for vognmanden med digitalt bogholderi som ’fast og usynlig passager.’

- På farten er det digitale bogholderi – opdateret og online - en stor fordel for vognmanden. Chauffører og vognmænd kan hurtigt komme af med kvitteringer og fakturaer, lige som vognmanden hele tiden har et opdateret billede af sit regnskab. Det digitale bogholderi giver altså et godt grundlag for hurtig fakturering og dermed hurtigere penge i kassen.

Det forklarer adm. direktør Grith Hudtloff Høegmark, Einfach i Viborg, til Vognmandens Fagblad.

 

De seneste godt ni år har Einfach – i rollen som andre virksomheders eksterne økonomiafdeling – arbejdet for at udbrede fordelene ved digitalt bogholderi til Einfachs kunder.

Let og nemt

- Tendensen i disse år er blandt andet, at vores kunder ønsker at slippe for bøvlet omkring administrativt arbejde. Det skal være let og nemt at registrere omkostninger og indtægter, så vognmanden blandt andet slipper for at lave bogholderi søndag aften, lyder det videre fra Grith Hudtloff Høegmark.

 

Einfachs bud på effektiv økonomistyring til eksempelvis vognmænd inkluderer blandt andet opsætning af regnskabsprogram, papirløst bogholderi, mere effektiv økonomistyring samt service på fakturering og løn.

Opdateret overblik

Budskabet er blandt andet, at vognmanden koncentrerer sig om at udvikle og køre forretningen, mens Einfach konstant leverer et opdateret overblik over økonomien. Uden at vognmanden hyrer én eneste medarbejder, lyder det blandt andet fra ’den eksterne økonomiafdeling’ i Viborg.

 

En del af konceptet hos Einfach er også, at virksomheden løbende holder øje med de mest relevante it-systemer og deres leverandører, så det digitale bogholderi – ideelt set – fungerer optimalt ude hos kunderne.

Læst i alt:

408 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage