ØkonomiIconIcon

1. juni 2018 - 02:45

136-årig køber 68-årig

136-årig køber 68-årig

Bestyrelsesformand Birger Nielsen, Sammenslutning af Fynske Vognmænd ApS.

Af Redaktionen

1. juni 2018 - 02:45

I dag overtager Anders Nielsen & Co fynske ERA Transport.

For godt to år siden overtog fire fynske vognmænd - Bruun og Nielsen A/S, Poul Schou A/S, Alex Andersen Ølund A/S og Danielsen Transport A/S - ERA Transport, som de nu sælger videre.

 

Fra minus til plus

- Vi overtog ERA 23. februar 2016 og satte fra starten Michael Gregersen ved roret. Michael har forvandlet en underskudsforretning til en strømlinet virksomhed; en salgsorienteret, løsningsorienteret og målrettet organisation, fortæller bestyrelsesformand Birger Nielsen på vegne af de fire ejere.

 

- Hvis ERA skal op i næste gear, vil der skulle satses stort – blandt andet med flere lokationer i udlandet med videre, fortsætter Birger Nielsen.

 

De fire fynske vognmænd sælger nu ERA Transport til Ancotrans, ”der både har lokationerne og størrelsen til at løfte ERA videre på rejsen”, som det lyder i en pressemeddelelse fra sælgerne og deres fælles selskab Sammenslutning af Fynske Vognmænd ApS.

Om ERA-Transport

Grundlagt af Erik Rasmussen som enkeltmandsfirma i 1950. I februar 2016 solgte 2. generation, Inge Merete Koch og Jørgen Rasmussen, familievirksomheden til de fynske vognmænd Bruun og Nielsen A/S, Poul Schou A/S, Alex Andersen Ølund A/S og Danielsen Transport A/S.

 

I dag er 98 procent af firmaets aktiviteter kørsel af containere med oversøisk gods med base i Aarhus, Fredericia, København, Hamburg og Bremerhaven Containerterminaler.

 

Om Ancotrans (Anders Nielsen & Co)

Ét af Danmarks ældste generationsfirmaer, grundlagt 1882 af Anders Nielsen i København. A/S-selskabet ejes i dag af Anne Kathrine og Henrik Steenbjerge, 5. og 4. generation og direkte efterkommere af Anders Nielsen.

 

Siden 1970’erne er transport af containere hovedaktiviteten – nu til og fra alle de vigtigste havne og terminaler i Danmark, Tyskland, Sverige og det øvrige Europa. Kontorer i København, Aarhus, Hamburg, Gøteborg og Helsingborg.

Læst i alt:

254 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage