NavneIconIcon

6. september 2019 - 02:40

Skattet sælger udskyder pension

Skattet sælger udskyder pension

Arne Granstrøm, nu ansat hos Iveco-forhandleren Bache A/S i Vejle.

Af Claus Warncke

-

claus@dtmedier.dk

6. september 2019 - 02:40

Arne Granstrøm fortsætter hos Bache A/S i Vejle.

Torsdag 29. august sagde Iveco Danmark pænt farvel og tak til den 67-årige salgskonsulent Arne Granstrøm. Gennem cirka 22 år hos Iveco Danmarks afdeling, på Krumtappen i Odense, hængte han 18 salgsmæssige udmærkelser i messing op på sin kontorvæg.

Så sent som sidste år blev han igen hædret med titlen Årets Sælger medium/heavy hos Iveco Danmark, og så var det ellers meningen, at han skulle gå på pension - og blandt andet hellige sig familielivet i Andebølle ved Vissenbjerg.

Nyt kapitel

Men nu fortsætter Arne Granstrøm på deltid som salgskonsulent hos landets største private Iveco-forhandler, Bache A/S. Forhandleren har fem afdelinger, i henholdsvis Padborg, Kolding, Esbjerg, Aarhus og Vejle – og det er i netop Vejle-afdelingen, at Arne Granstrøm nu får nyt skrivebord.

 

- Med mulighed for at arbejde hver anden dag, der passer fint med familien, har jeg skiftet mening og har fortsat lyst til at arbejde med Iveco og kunder, forklarer Arne Granstrøm til Vognmandens Fagblad.

Fighterhjerte

I februar sidste år lød det blandt andet sådan til fagbladet, efter at Ivecos supersælger var kåret som Årets Sælger medium/heavy:

 

- Jeg er da stolt. Jeg har altid haft en fightervilje, haft gejst, og så er jeg en dårlig taber. Jeg sparker fortsat i gruset, når jeg taber en handel. Jeg har solgt lastbiler i 32 år og prøver at ’følge med i udsendelsen’.

 

Den 67-årige salgskonsulent er lidt af en institution i den danske tungvognsbranche, hvor han begyndte hos Vejle Auto Diesel, der solgte DAF.

 

- Så kom jeg efter et års tid til Diesel Huset, der solgte Scania, og her oplevede jeg nogle ’møgforkælede drenge’, der havde det for let. Og i Nordjylland sagde en anden Scania-sælger, at kunderne måtte komme til ham, hvis de ville købe en Scania, lød det videre fra Arne Granstrøm.

Siden blev det til otte år hos MAN i Odense og Ejby på Fyn, og efterfølgende en kort periode hos Naurby i Odense.

Læst i alt:

110 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage