NavneIconIcon

4. oktober 2019 - 02:15

Ny regionsdirektør

Ny regionsdirektør

Lars Wolf.

Af Redaktionen

4. oktober 2019 - 02:15

Dekra hyrer ny chef for Region Øst.

Lars Wolf er tiltrådt som ny regionsdirektør for Dekras Region Øst. Han overtager posten fra Bo Bay Hougaard, der fremadrettet koncentrerer sig om rollen som koncernøkonomidirektør.

 

Som regionsdirektør for Dekra Øst står Lars Wolf i spidsen for ledelse, drift og udvikling af Dekras AMU-centre i hovedstaden og på Sjælland, som er placeret i Brøndby, Hillerød, Køge og Næstved. Han bidrager med sine erfaringer fra bl.a. ledelse af flere forretningsområder hos DLG, samt hans tidligere erfaringer fra kursusbranchen. Herudover har Lars Wolf bl.a. en MBA og en HD(A) fra CBS.

 

Lars Wolf kommer til Dekra i en tid, hvor der for alvor er gang i udviklingen af nye forretningsområder efter det seneste AMU-udbud.

Lys fremtid

- Der ligger en spændende og fortsat lys fremtid foran os, som jeg ser meget frem til at imødegå sammen med alle de engagerede medarbejdere hos Dekra. Med det seneste AMU-udbud, hvor Dekra nu kan udbyde opkvalificering og efteruddannelse inden for en endnu større pallette til transportbranchen samt inden for ledelse, handel og logistik, kan vi tilbyde en bredere kompetenceudvikling til gavn for både borgere, erhvervsvirksomheder og beskæftigelsen. Det er en udvikling, som jeg glæder mig til at bidrage til, siger Lars Wolf.

Læst i alt:

89 gange

|

Læses i øjeblikket af:

2

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage