NavneIconIcon

11. oktober 2019 - 02:24

Direktør eller toplobbyist søges

Direktør eller toplobbyist søges

Adm. direktør Erik Østergaard, DTL – Danske Vognmænd.

Af Redaktionen

11. oktober 2019 - 02:24

NLA søger ny spydspids i Bruxelles.

Nordic Logistics Association (NLA) søger nu en ny administrerende direktør / top-lobbyist til Bruxelles som afløser for Søren Hyldstrup Larsen, der døde i september, blot 55 år gammel.

Også NLA’s kommende nye førstemand i Bruxelles skal varetage de nordiske vognmænds interesser i Bruxelles.

 

- Vi søger en erfaren lobbyist, helst med solidt kendskab til transportpolitikken i EU og i Norden, og som med base i Bruxelles kan fastholde, opbygge og udvikle NLA’s netværk, indflydelse og gennemslagskraft i EU på vegne af cirka 17.000 nordiske vognmænd, herunder i et tæt og tillidsfuldt samarbejde med søsterorganisationer i en række andre centrale EU-lande, lyder det blandt andet fra adm. direktør Erik Østergaard, DTL – Danske Vognmænd.

Bruxelles-erfaring

NLA ønsker, at den nye adm. direktør og toplobbyist blandt andet ”har dokumenteret Bruxelles-erfaring og indgående erfaring med såvel EU-systemets formelle som uformelle arbejdsgange.”

 

- Du kan tænke strategisk og langsigtet i forhold til både dagsordner og alliancer, og kunne overskue og formidle komplekse sager i ofte langstrakte forløb til relevante interessenter - medlemmer, politikere, organisationer og medier. Du skal være klar til at operere en stor del af tiden på egen hånd i Bruxelles, men med daglig inddragelse, sparring og koordinering med de nordiske organisationers ledelser og medarbejdere. Du vil ofte være vært for de nordiske organisationers besøg i Bruxelles og Strasbourg, være en helt central aktør i det internationale samarbejde om godstransport med den dertil hørende rejseaktivitet, og du vil jævnligt skulle deltage i koordinering og møder i de nordiske lande, fortsætter Erik Østergaard.

Om NLA

Består af tre store nordiske vognmandsorganisationer. Finske SKAL er associeret medlem.

NLA har kontor centralt i Bruxelles, i et udvidet kontorfællesskab med søsterorganisationer fra Frankrig og Tyskland. NLA-kontoret har kontinuerligt en nordisk akademisk praktikant.

Læst i alt:

82 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage