NavneIconIcon

14. juni 2019 - 02:17

DigiTach hyrer

DigiTach hyrer

Nyansat it-programmør og udvikler Brian Clemensen.

Af Redaktionen

14. juni 2019 - 02:17

Fra praktik til fast job.

Fynske DigiTach har fastansat it-programmør og udvikler Brian Clemensen, efter at han i et praktikforløb viste gode kompetencer indenfor kodning samt en stor viden om forordningen for køre- og hviletid.

Fremadrettet vedligeholder Brian Clemmensen DigiTachs nuværende It-systemer og udvikler nye løsninger, som vil gøre kundernes håndtering af køre- og hviletidsdata endnu mere simpel.

 

Fokus på nye tiltag

- Brian har været med til at udvikle og skabe to store nye tiltag. Det ene er det nye rapport og it-system, som for nyligt blev lanceret, og det andet kan vi om meget kort tid løfte sløret for. Med afsæt i disse opgaver er Brian en vigtig del af holdet og vil fortsat have indflydelse på den videre udvikling af nye tiltag, siger Vandy Bæk Thorsen, indehaver af DigiTach.

Virksomheden har i den senere tid ansat flere nye medarbejdere, så DigiTachs hold nu består af otte medarbejdere.

 

- Med en kontinuerlig fast tilgang af nye kunder har det simpelthen været nødvendigt med denne tilgang. Det gør, at vi nu fortsat kan sikre et højt service- og innovativt niveau, hvormed vi fortsat kan levere markedets mest brugervenlige produkter, udtaler Vandy Bæk Thorsen.

Læst i alt:

418 gange

|

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar

Mest læste i dag

Mest læste de sidste 7 dage